Lirik Nutupi Laraku – Happy Asmara

Lirik Nutupi Laraku Happy Asmara. Happy Asmara baru saja merilis single baru berjudul Nutupi Laraku. Lirik lagu Nutupi Laraku ini menggambarkan hati yang tersakiti namun selalu tersenyum dengan pura-pura. Langsung saja simak lirik lagu nutupi laraku Happy Asmara berikut. Happy Asmara Lirik Nutupi Laraku.

Artist : Happy Asmara
Judul : Nutupi Laraku
Cipt : DanangDanzt

Baca juga lirik Happy Asmara – Kudu Ikhlas

Nutupi Laraku - Happy Asmara

Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
Ati rasane loro aku trimo
Aku pingin pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso trisnomu nggo aku
Opo malah sandiwara we ngapusi aku
Nggawe bingung atiku arep tekan kapan
Tak tutupi laraku

Isih kuat ora atiku
Terus sabar ning remuk aku
Sakjane nyikso batinku
Nanging ning ngarepmu aku tetep ngguyu
Nutupi laraku

Soyo adoh ning mung gawe ragu
Opo iso yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku rapopo ning atiku sing rung kulino

Yen trus sabar aku uwes tau
Mangan ati kuwi mbendinoku
Cubo ngertio sing ning atiku

Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
Ati rasane loro aku trimo
Aku pingin pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso trisnomu nggo aku
Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku
Nggawe bingung atiku arep tekan kapan
Tak tutupi laraku

(Intro)

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo iso yen terus mlaku
Tak pekso senajan loro
Aku rapopo ning atiku sing rung kulino

Yen trus sabar aku uwes tau
Mangan ati kuwi mbendinoku
Cubo ngertio sing ning atiku

Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
Ati rasane loro aku trimo
Aku pingin pamit lungo

Mungkin wis ra ono rasa trisno mung nggo aku
Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku
Nggawe bingung atiku arep tekan kapan
Tak tutupi laraku

Author R

Terima kasih sudah berkunjung di Zonatau.com Follow juga Instagram dan Twitter Zonatau.

Leave a comment